Tulostettava myyntiesite löytyy Ladattavat aineistot -osiosta.

Matkailukeskus alue Tervossa  1
Matkailukeskus alue Tervossa  2
Matkailukeskus alue Tervossa  3
Matkailukeskus alue Tervossa  4
Matkailukeskus alue Tervossa  5
Matkailukeskus alue Tervossa  6
Matkailukeskus alue Tervossa  7
Matkailukeskus alue Tervossa  8
Matkailukeskus alue Tervossa  9
Matkailukeskus alue Tervossa  10
Matkailukeskus alue Tervossa  11
Matkailukeskus alue Tervossa  12
Hiekkarantaa
Matkailukeskus alue Tervossa  1
Matkailukeskus alue Tervossa  2
Matkailukeskus alue Tervossa  3
Matkailukeskus alue Tervossa  4
Matkailukeskus alue Tervossa  5
Matkailukeskus alue Tervossa  6
Matkailukeskus alue Tervossa  7
Matkailukeskus alue Tervossa  8
Matkailukeskus alue Tervossa  9
Matkailukeskus alue Tervossa  10
Matkailukeskus alue Tervossa  11
Matkailukeskus alue Tervossa  12
Tontti (Määräala)

Matkailukeskus alue Tervossa

Tervo

Kohdenumero: 240216406

Pinta-ala

n. 10,4 ha

Ainespuun määrä

1 519 m³

Tarjoa viimeistään

17.10.2024 15:00

Hintapyyntö

195 000 €

Tee tarjousOta yhteyttä

Kuvaus

Nilakan upeissa maisemissa matkailu-liiketoimintaan kaavoitettu alue!

Matkailutoimintaan erikoistuvalla sijoittajalle / matkailuyrittäjällä harvinainen tilaisuus ostaa 10,4 ha määräala Nilakka-järven upeaa ranta-aluetta voimakkaasti kehittyvältä Tervon matkailualueelta. Matkailukäyttöön kaavoitettu reilun 9 000 k-m2 rakennusoikeudella oleva rantaan rajoittuva määräala Repohäikkä- tilasta. Alueella on voimassa oleva ranta-asemakaava, joka oikeuttaa alueen rakentamiseen matkailukäyttöä varten. Kaavoitus on ohjeellinen ja rakentaja voi vaikuttaa rakennusten sijoitukseen ja käyttötarkoitukseen. Alueelle on kaavoitettu: - 22 kpl lomarakennuksia, yksittäisiä tai paritaloja, max. 250 k-m2 / rakennus, yht. 3.894 k-m2 - Rantasauna ja savusauna, yht. 350 k-m2 (Nämä hiekkarannan yhteydessä) - Hyvinvointikeskus 4.470 k-m2 (esim spa, sisäpelikenttä tai muu vapaa käytötarkoitus. ) -Varastorakennukset 2 kpl, yht. 430 k-m2 -Eläinhuoltorakennus 40 k-m2 -Maanalainen tila 80 k-m2 -Määräala sisältää myös rakennusoikeuden eläinpihalle, lasten aktiviteettipuistolle, veneiden laskupaikalle sekä altaalle/lammikolle. -Rakennusten käyttötarkoitukseen voi itse voimakkaasti vaikuttaa. Rakennusoikeuden määrä on kuitenkin pitävä. Tiestä valmiina; Repohäikäntie ja Jysmänniementie. Maapohjiltaan määräala on tasaista kangasmaata. Alan kuuluu myös kumpare, johon on kaavoitettu maanalainen tila. Alue on kokonaan harvennettua varttunutta kasvatusmetsää, männikköä ja koivikkoa. Lahdenpohjukassa on luonnon hiekkaranta, jonka yhteyteen on mahdollista rakentaa sauna Kantatilaksi jäävällä alueella on Ukkohiisi- laavu. UkkoHiisi-laavun lisäksi kantatilalla on jo valmiina WC-rakennus, tapahtumakenttä sekä pysäköintipaikat. Myytävä määräala muodostaa samalla ranta-alueella olevan lomakeskuksen. Ostajalla mahdollisuus tehdä kannattavaa yhteistyötä laavun omistajan kanssa. Koskiniemen / Äyskosken alue on Tervossa voimakkaasti kehittyvä matkailualue, joka keskittyy vesistöjen ja kosken ympärille. Alueella on maakuntakaavaan asti merkitty matkailun vetovoima-alue. Tervon kunta tukee voimakkaasti alueen kehittämistä matkailualueeksi. Nilakka on suuri järvi Tervon, Keiteleen ja Pielaveden kuntien alueella. Järvi on yli 40 km pitkä ja yli 10 km leveä. Nilakka on Päijänteen vesistön latvavesiä ja järvelle pääsee kanavia pitkin isommallakin veneellä. Järven eteläpäässä (myyntikohteen lähellä) on lukuisia varsin suuria saaria, jotka muodostavan pienen saariston. Järvi laskee Huuhtajankosken ja Äyskosken kautta Rasvanki-järveen. Näitä valmiiksi kaavoitettuja upeiden maisemien ja varsin vapaan matkailuun liittyvien rakennusten / liiketoiminnan mahdollistavia kohteita ei ole usein tarjolla. Kaavaselosteet ym lisätiedot välittäjältä ja esittelyt sovittaessa henkilökohtaisesti.

Lisätiedot

Sisältää rakennuksia

Ei

Kaavoitus

Kyllä

Tie perille

Kyllä

Omaa rantaviivaa

Kyllä

210 m, järvi

Yksityiskohdat

Ladattavat aineistot

Hintatiedot

Kohteen hinta

Kohteen hintapyyntö on 195 000 €, tarjous voi olla enemmän tai vähemmän.

Ostajalle tulevat maksut

Ostaja maksaa kauppahinnan lisäksi kaupanvahvistajan palkkion 128 euroa, varainsiirtoveron 3% kauppahinnasta, lainhuudon haun 161 euroa ja lohkomiskulut Maanmittauslaitoksen taksojen mukaan. Mahdollisessa sähköisessä kiinteistökaupassa ostaja maksaa Maanmittauslaitoksen sähköisen kiinteistövaihdannan palvelumaksun 221 euroa.

Aikaraja kaupanteolle

Ostaja sitoutuu myyjän myyntiehdon mukaisesti siihen, että kiinteistökauppa tulee tehdä 6 viikon kuluessa hyväksytystä ostotarjouksesta. Katso myös tarjousmenettelyn säännöt.

Tee tarjous

Kysymykset0

Kohteesta ei ole esitetty vielä kysymyksiä. Kysymyksiä voi esittää alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Tilaa Metsätilat.fi-uutiskirje

Tilaa Metsätilat.fi-uutiskirje

Saat sähköpostiisi ajankohtaista tietoa metsän ostamisesta, metsän myynnistä ja metsän hintakehityksestä.

Tilaa
  • Osta
    • Myy
    • Ohjeet ja oppaat
    • Yhteystiedot
    • Tietoa palvelusta
    • Seuraa meitä

    © 2024 Metsätilat.fi

    • Tietosuojaseloste
    • Välittäjille
    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.