KURIKKA KALISTA 301-402-1-183
Kurikka
Object number: 250517344
Surface area
25.08 ha
Timber volume
1 064 m³
Offer no later than
2.3.2025 21:59
Starting price
37 900 €
Description
25 hehtaarin kokoinen metsätila Kurikasta
25 hehtaarin kokoinen metsätila Kalistannevalta Kalmontien varresta. Puustoa palstalla on noin 1030 m3, josta tukkia on noin 150 m3. Kehitysluokalta uudistamatonta alaa on 0,7 hehtaaria, taimikkoa 2 hehtaaria, nuorta kasvatusmetsää 2,5 hehtaaria, varttunutta kasvatusmetsää 4,2 hehtaaria, uudistuskypsää metsälain 10§ mukaan rauhoitettua metsää 0,3 hehtaaria loput on kitu- ja joutomaata. Kiinteistö rajoittuu Kalmontiehen ja metsätalousmaat sijoittuvat pääosin metsätien puoleiseen alueeseen tilasta. Kiinteistöllä ei ole tuulivoimasopimusta alueen tuulivoimapuiston kanssa.
Further information
Contains buildings
No
Land use planning
Yes
Road to the site
Yes
Own shoreline
No
Details
Forest resource data
Timber volume
Main tree species
Volume
Pine (pulpwood)
690 m³
Pine (log)
150 m³
Spruce (pulpwood)
110 m³
Spruce (log)
7 m³
Silver birch (pulpwood)
97 m³
Birch (pulpwood)
10 m³
Total
1 064 m³
Amount of soil
Soil
Volume
Forest land
11,1 ha
Low-productive forest land
1,4 ha
Wasteland
12,4 ha
Total
24,9 ha
Forest resource data on a map
Downloadable materials
Price details
Price of the object
The starting price is 37 900 €, but you can also offer more.
Payments to the buyer
Ostaja maksaa kauppahinnan lisäksi kaupanvahvistajan palkkion 138 euroa, varainsiirtoveron 3% kauppahinnasta, lainhuudon haun 172 euroa ja mahdolliset lohkomiskulut Maanmittauslaitoksen taksojen mukaan. Mahdollisessa sähköisessä kiinteistökaupassa ostaja maksaa Maanmittauslaitoksen sähköisen kiinteistövaihdannan palvelumaksun 236 euroa.
Time limit for the conclusion of the sale
The buyer undertakes, in accordance with the seller's terms of sale, that the real estate transaction must be completed within 6 weeks of the accepted purchase offer. See also rules for the tender procedure.
Questions0
No questions about this object have been presented yet. Questions can be submitted via the contact form below.