Ahmasoja 564-420-47-25
Oulu
Object number: 240616567
Surface area
3.067 ha
Timber volume
350 m³
Offer no later than
5.11.2024 21:59
Price request
12 000 €
Description
Tila Ahmasoja löytyy Oulusta Ylikiiminkiin mentäessä, ennen Rekikylää, Ahmasojan eteläpuolelta
Ahmasojan tila sijaitsee noin 900 metriä etelään Ylikiimingin tieltä. Kohteella on noin 350 m3 puuta, josta tukkia n. 40 m3 ja loput kuitua, josta koivukuitua noin 30 m3. Ojat kaipaavat perkkausta. Kohteelle on tieoikeus pohjois puolelta tilaa, kts. kiinteistön karttatuloste.
Further information
Contains buildings
No
Land use planning
Yes
Road to the site
No
Own shoreline
No
Details
Forest resource data
Timber volume
Main tree species
number
Pine (pulpwood)
235 m³
Pine (log)
33 m³
Spruce (pulpwood)
42 m³
Spruce (log)
8 m³
Birch (pulpwood)
32 m³
Total
350 m³
Amount of soil
Soil
number
Forest land
3,1 ha
Total
3,1 ha
Forest resource data on a map
Downloadable materials
Sales Brochure
Sales_brochure_240616567_202410080922.pdf (264.61 KB)
Forest estimate
Metsäarvio_Ahmasoja_564-420-47-25_metsätilat.pdf (1.72 MB)
Stand map
Kuviokartta.pdf (954.42 KB)
Aerial photo
Ilmakuva.pdf (4.62 MB)
Crown surface model
Latvuspintamalli.pdf (4.43 MB)
Approach chart
Lähestymiskartta.pdf (1.85 MB)
Planning map
Kaavakartta.pdf (1.25 MB)
Plan provision
Oyk_merkinnät ja -määräykset.pdf (150.76 KB)
Cadastral certificate
564-420-47-25_KO_1728036853702.pdf (37.1 KB)
Map of the property
564-420-47-25_ATKT_1728036857212.pdf (207.18 KB)
Price details
Price of the object
The asking price is 12 000 €, the offer can be more or less.
Payments to the buyer
Ostaja maksaa kauppahinnan lisäksi kaupanvahvistajan palkkion 128 euroa, varainsiirtoveron 3% kauppahinnasta ja lainhuudon haun 161 euroa.
Time limit for the conclusion of the sale
The buyer undertakes, in accordance with the seller's terms of sale, that the real estate transaction must be completed within 6 weeks of the accepted purchase offer. See also rules for the tender procedure.
Questions0
No questions about this object have been presented yet. Questions can be submitted via the contact form below.